Personvern

Innsamling og bruk av informasjon

Webfokus er eneeier av informasjon innsamlet på dette nettstedet. Vi vil ikke selge, dele eller leie ut denne informasjonen til andre på måter forskjellig fra det som er beskrevet i denne erklæringen. Webfokus samler informasjon fra våre brukere på flere forskjellige måter på dette nettstedet.

Informasjonskapsler(Cookies)

Se egen side om bruk av informasjonskapsler her.

Annonsering

Vi bruker Google Adsense til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Avhengig av lovgiving i ditt land kan det hende de bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

For mer informasjon kan du lese Google sine personvernsider. Der finnes også informasjon om hvordan du kan påvirke hvilke data som lagres.

Se også egen side om bruk av informasjonskapsler her.

Lokal lagring

Vi bruker den lokale lagringen i nettleseren for å huske valgt posisjon på kartsiden. Denne informasjonen brukes kun lokalt i nettleseren og sendes aldri til vår server.

Posisjon

Funksjonen for å se aviser i nærheten baserer seg på bruk av posisjonsdata fra nettleseren. Du vil bli spurt av nettleseren om å godkjenne dette, avslår du vil vi ikke få tilgang til din posisjon og kan derfor naturlig nok ikke vise avisene. Godkjenner du tilgang vil posisjonsdata bli sendt til vår server og brukt til å finne avisene i nærheten, men vil ikke bli lagret hos oss.

Nettstatistikk

Vi lagrer avidentifisert og aggregert statistikk for å få innsikt i hvordan du og andre bruker nettstedet. Statistikken inneholder ikke personlig identifiserbar informasjon og deles ikke med andre.

Logfiler

All trafikk til nettstedet lagres i standard webserver logfiler med tidspunkt, side som ble hentet og IP adresse. IP adresser linkes ikke med personlig identifiserbar informasjon. Logfiler lagres opp til 2 måneder.

Linker

Dette nettstedet inneholder linker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for personvern politikken på disse nettstedene. Vi oppfordrer våre brukere til å være oppmerksom når de forlater vårt nettsted og lese personværnerklæringene på alle nettsted som samler inn personlig identifiserbar informasjon. Denne personvern erklæringen gjelder kun informasjon innsamlet av dette nettstedet.

Endringer

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvern politikk vil vi offentligjøre disse endringene på vår hjemmeside slik at våre brukere alltid er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi røper denne. Vi vill bruke informasjon i henhold til personvern erklæringen som gjaldt da informasjonen ble samlet inn.

Kontakte nettstedet

Hvis du har spørsmål om denne personvern erklæringen eller andre forhold ved dette nettstedet kan du kontakte oss via epost.